|

Open Roeimiddag: kleine nummers

Waarde leden,

Genoten van het zonnetje de afgelopen dagen en jaloers op de mensen die lekker in hun skiffjes of tweezonders op het water lagen te peddelen? Dat kan jij ook zijn! Er komen namelijk weer Open Roeimiddagen aan, dit keer met kleine nummers als thema. Het enige vereiste hiervoor is het hebben van je stuur (en in het geval van de tweezonder ook je B-Boord), en geen angst om ook een stukje te gaan zwemmen. Er zullen mensen op de kant staan om je te helpen met je eerste haaltjes in een skiff, of om tips te geven over het roeien in een 2-. Ben je al in het bezit van je C/B-scull? Dan is dit juist een kans om een keer te skiffen terwijl er iemand meefietst die je nog meer tips geeft. Omdat er niet oneindig veel boten hiervoor in aanmerking komen zijn de inschrijvingen beperkt, dus wees er snel bij! Het is mogelijk om te roeien in de skiff, tweezonder of dubbeltwee.

Aanmelden kan via de evenementenregistratie, geef hierbij in de opmerkingen aan in welk nummer je wil (1x, 2- of 2x). Het betreft donderdag 12 juni van 17:00-19:00 en/of donderdag 19 juni van 17:00-19:00. Uiteraard zal er daarna weer een mensa worden georganiseerd.

Tot snel langs de kant of op het water!

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden