|

Overlijden Wubbo Ockels

Waarde leden,

Helaas heeft het nieuws ons bereikt dat Wubbo Ockels op 68 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van nierkanker. Naast wetenschapper en Nederlands eerste astronaut was Ockels ook een fanatiek roeier en erg betrokken bij de roeiwereld. Ook voor Saurus heeft hij veel betekend. In 1985 heeft hij onze eerste loods geopend aan de Maas door vanuit een vliegtuig de sleutel van de loods aan een parachute naar beneden te gooien. Daarnaast heeft hij toentertijd een overeenkomst getekend, waarin hij beloofde om ons eerste vlot te water te laten, wat een jaar later ook een feit geworden is.

Ons medeleven gaat uit naar zijn familie voor dit grote verlies.

Namens het bestuur,
Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden