|

DIESWEEK 2014

Waarde leden,

Van maandag 19 mei tot en met zondag 25 mei is het weer zo ver; de Diesweek van M.S.R.V. Saurus! Deze week zal helemaal in het teken staan van ons 31 jarig bestaan. Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feestje en dat zullen we dan ook de hele week vieren. Het programma van deze week is als volgt:

Maandag: Openlucht cantus
Buiten in de frisse lucht zingen en bier drinken, de droom van elke Sauriër. Door de frisse lucht zal het drinkvermogen alleen maar stijgen, maar dit kan niet zonder een goede bodem. Daarom zal er om 18:00 een mensa plaatsvinden om jullie cantusplezier verder te verhogen. De cantus is van 19.00 uur tot 20.45 uur. Zorg dat je er bij bent en schrijf je snel in op de evenementenregistratie. Kosten voor de cantus zullen 12,50 bedragen.

Dinsdag: Bierkoning
Dit jaarlijks terugkerend fenomeen is elk jaar weer een groot succes. Houd jij van een biertje? En al helemaal van speciaalbier? Hou je van competitie? Dan mag je deze avond niet missen! Er wordt een aantal lekkere speciaalbier aangeboden, welke je binnen een bepaalde tijd moet drinken. Als jou dit als snelste lukt, mag jij je het hele jaar Bierkoning of Bierkoningin noemen. Inschrijven kan via de evenementen registratie. De kosten voor deze activiteit zullen 15,00  bedragen.

Woensdag: Open Feest Carpe Noctem
Op woensdag 21 mei zal het Open Feest van Saurus plaatsvinden: Carpe Noctem. Dit grootse event wordt van 22.00 tot 04.00 uur gehouden in de Muziekgieterij, met de volgende line up:

Feest DJ Ruud
Lucas Gravell
Ben Bastion
Philippe
Jacco Gatignon

Daarnaast is er een leuk extraatje: om twaalf uur zal Onno Hoes een stembureau voor de Europese Verkiezingen openen op het feest. Dus neem je stempas en ID mee en breng je stem uit! Dit belooft natuurlijk een fantastisch feest te worden, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig. Dit is dé kans om heel Maastricht te laten zien hoe goed wij, Sauriërs, kunnen feesten!

Dus: trommel je jaarteam op, nodig al je vrienden en vriendinnen uit (ook van thuis), maak je commissie enthousiast, kom met je hele genootschap of verticaal de Muziekgieterij onveilig maken en vergeet ook je huisgenoten niet mee te nemen!

Kaartjes zijn te koop via de evenementen registratie of via http://www.msrvsaurus.nl/CarpeNoctem/. Kaartjes kosten 8 euro in de voorverkoop.

Het belooft een onvergetelijk feest te worden!

Donderdag: Sparwedstrijd en barbecue
Op deze dag is het moment om je roeitalent te laten zien aan de hele vereniging. Schrijf je in met je roeiteam, jaarteam, wedstrijdploeg, commissie, genootschap, verticaal of ander verband voor een boord- aan boordwedstrijd over 500 meter. Na deze grote fysieke inspanning zal er een lekkere barbecue voor je klaarstaan. Hierna is de gelegenheid om met elkaar na te praten over het mooie feest de dag ervoor onder het genot van een biertje op onze eigen Sociëteit, waar van 21.30 tot 22.00 uur een piekfust zal zijn.

Dinsdag 27 mei: Diesborrel
Vandaag wordt Saurus 31 jaar en dat vieren wij met een verjaardagsborrel. Kom vanaf 21.00 uur meetoosten op de Sociëteit.

Linquidatie
Ben je op zoek naar spanning? Wil je weten hoe het voelt om voor je leven te strijden? Heb je iemand altijd al kunnen schieten? Of ben je gewoon een arme student die wel wat extra geld kan gebruiken..? Tijdens de DIES week van SAURUS kun jij van 19 tot en met 23 mei je slag slaan! Schrijf je nu in voor LINQUIDATIE, het moordspel waar je aan mee gedaan moet hebben!

Meld je aan via de evenementenregistratie of schrijf je in bij een van ons op de kroeg. Inschrijven kan tot en met donderdag 8 mei 23.59 uur. Inschrijfkosten  €3,-

De spelregels ontvang je via mail en leggen wij uit op donderdag 15 mei tijdens een secret basement, waar je ook meteen je eerste target toegewezen zult krijgen en je wapen wordt uitgereikt. Tevens zullen de prijzen bekend gemaakt worden, want je kan op verschillende manieren in de prijzen vallen… Zelfs degene met de slechtste schiethand, de slechtste conditie of de slechtste schuilplaats maakt kans op een prijs, dus het is zeker de moeite waard!

Ben jij de sluwste, slimste en geniepigste moordenaar die Saurus kent? Schrijf je dan nu in!

En onthoud: niet geschoten is altijd mis, dus mis het niet!

Ik hoop jullie allen in grote getalen te zien gedurende de hele week!

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris ht der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden