|

Sociëteit gesloten

Waarde leden,

Komende maandag (21 april) is het tweede paasdag en zal de sociëteit ‘s avonds gesloten zijn, wel zal er de gelegenheid zijn om overdag een boot in het water te leggen. Tevens zal de donderdag (24 april) hierna de sociëteit ook gesloten zijn vanwege het uitstapje naar de Versuz georganiseerd door de Accie.

Verder zou ik graag nog even twee puntjes aan het licht willen brengen. Het is op kroegavonden niet toegestaan na 21:00 zonder toestemming de trap af te lopen naar beneden. Zorg er dus voor dat je tijdig je spullen boven hebt liggen. Ten tweede wil ik graag mededelen dat fietsen en andere privé eigendommen niet in de botenloods thuishoren. Vanaf volgende week zal ik hier dan ook weer strenger op toezien.

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers

Commissaris Sociëteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden