|

Nabeschouwing Heineken NOOC Openingstoernooi

Waarde leden,

Afgelopen weekend vond in een zonnig Hilvarenbeek het Heineken NOOC Openingstoernooi plaats. Dames 4 mocht als eerst, met een gemiddelde tijd van 2:18,6 kwamen zij in de G-finale terecht, hier werden zij tweede. Dames 6 liet zien dat je zonder trainen toch niet achteraan hoeft te varen, zij werden na 2:15,0 in de voorwedstrijden 3e in de E-finale. Dames 2 had hoge verwachtingen, maar miste door een matige tweede voorwedstrijd de A-finale. Ze sloten de dag positief af met winst in de B-finale.  De pogingen in de avond het slipje te pakken te krijgen, liepen helaas op niets uit, maar dat weerhield menig Sauriër er niet van tot zonsopkomst op Vidar te blijven. Dat je hiervan niet heel hard gaat, lieten de Heren 2 zien, zij werden ruim laatste in beide voorwedstrijden en de F-finale. De TopC4en lieten zien hoe het wel moet: beiden haalden de A-finale, waar de Heren 3e en de Dames 4e werden. Ook positief was het resultaat van Dames 5, zij haalden de B-finale, hierin was een vierde plaats hun eindresultaat. Dames 3 sloot de dag af met een 3e plaats in de C-finale. Al met al kijken we terug op een geslaagd weekend, waarin menig ploeg heeft laten zien dat er een heel mooi seizoen van start is gegaan. Over twee weken zullen de ploegen de competitie vervolgen op de Bosbaan met de SkøllCup, we hopen dat de resultaten en het weer zich hier voortzetten.

Alle exacte uitslagen en tijden zijn terug te vinden op http://regatta.time-team.nl/nooc/2014/results/c83.php.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitie & Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden