|

Waar zie jij Saurus over vijf jaar?

Waarde leden,

In Algemene Vergadering 171 is het beleid voor het jaar 2014 gepresenteerd. Hier hebben jullie kunnen zien dat er komend jaar een nieuw meerjarenbeleid geschreven gaat worden. De eerste stap in het schrijven van een nieuw meerjarenbeleid is het vaststellen van de identiteit van Saurus. Hierin zullen we nadenken over waarom wij bestaan, waar wij voor staan, waarin wij uitblinken en waar wij voor gaan. Tijdens dit proces zal er begeleiding aanwezig zijn om stap voor stap tot een mooi eindresultaat te komen.

We zijn op zoek naar leden uit verschillende vlakken van de vereniging die het leuk vinden om zich hierover te buigen. Het maakt dus niet uit hoelang je lid bent, zolang je het maar leuk vindt om hierover mee te denken en praten. Heb je interesse? Of heb je al een idee waar jij Saurus over vijf jaar ziet? Neem dan contact met mij op via voorzitter@msrvsaurus.nl

Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden