|

Batavierenrace 2014

Waarde leden,

Na de winter zal op het water voor Saurus de strijd los gaan barsten en gaan we eens te meer aantonen dat in Maastricht het hardst geroeid wordt van alle steden in Nederland. Daarnaast zal ook op het land Saurus zich van haar sportiefste kant laten zien. Op 10 mei 2014 zal tijdens de Batavierenrace door middel van 17 heren- en 8 vrouwenetappes de afstand van Nijmegen naar Enschede afgelegd worden. In de avond zal er een groot feest worden gehouden op de campus van de Universiteit Twente. Wil jij Saurus vertegenwoordigen op de grootste estafetteloop ter wereld? Mail dan naar competitie@msrvsaurus.nl en vermeld of je een voorkeur hebt voor de nacht-, ochtend- of middagploeg. Meer informatie is te vinden op www.batavierenrace.nl.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden