|

Feestdagen

Waarde leden,

Dit jaar zal er geen kerstdiner plaatsvinden, Maar wees niet getreurd dit zal ruimschoots goed worden gemaakt op 9 januari tijdens het nieuwjaarsdiner. Hier zal de mensa-cie een uitgebreid diner bereiden. Om kerst niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan zal er 19 december een kerstborrel plaatsvinden. Deze laatste donderdag voor de kerstvakantie zullen we samen terugblikken op het afgelopen jaar. Hierbij wil ik dan ook iedereen vragen om al zijn foto’s van 2013 naar mij op te sturen, zodat we deze in een diavoorstelling op de kroeg kunnen afspelen.

Tijdens de jaarwisseling zal de sociëteit ook dit jaar gewoon geopend zijn. Om 00:30 zal de deur geopend worden en borrelen we door tot 5:00. Er zal uiteraard champagne zijn om te toosten op het nieuwe jaar en tegelijk om de verjaardag van de soccom te vieren. Dus kom allen naar  Saurus om er samen een mooie jaarwisseling van te maken!

Met rood-witte groet,

Jasper Jonkers

Commissaris Sociëteit & Botenhuis h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden