|

Genootschapsfeest Linque 28-11

Waarde leden,

M.D.G. Linque presenteert haar Genootschapsfeest: “GROEN zijn is GOUD waard!” Letterlijk! Hoe groener je verkleed komt, hoe meer kans je maakt op het winnen van, vloeibaar goud gevulde, pitchers voor jezelf en/of je jaarteam!

Niet alleen met je outfit, maar ook met het “daar komt een bierkan van”-spel zijn, tot de nok gevulde, pitchers te winnen. Ben jij de eerste die de opdracht op het scherm voltooid ten aanzien van het Linque-panel?! En loop jij weg met die Pitcher?! Gedurende de hele avond zullen opdrachten verschijnen en zijn er pitchers te winnen.

Het wordt een geweldige avond met genootschappen, muziek en natuurlijk het “daar komt een bierkan van”-spel!  Dus kom er een mooi feestje van maken met ons, je ploeg/jaarteamgenoten, lichtingsgenoten, op onze grandioze kroeg!

Kom ook naar de Mensa op donderdag 28 november om 19:00. Leg een goede bodem met hamburgers, en als toetje apple crumble en leer M.D.G. Linque nog beter kennen. Meld je aan voor de Mensa bij evenement-registratie via de Saurus Site.

Met rood-witte groet,

Myrthe Feenstra
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden