|

1000 euro idee Oud-Saurus

Waarde leden,

Vorig jaar heeft de eerste succesvolle editie van het 1000 euro idee plaats gevonden. Het winnende idee was de verenigingsnaam op de gevel van onze nieuwe huisvesting te plaatsen. Dit zal binnenkort te zien zijn. Ook dit jaar stelt Oud-Saurus weer 1000 euro beschikbaar voor goede ideeën die vanuit jullie kunnen worden aangedragen, waarvoor in de normale begroting geen ruimte is. Is er iets wat jij op dit moment mist? Heb je een goed idee waar geld voor nodig is of heb jij een ludiek idee?

Werk dan je idee uit en gooi het in de ideeën bus of mail naar voorzitter@msrvsaurus.nl. Geef daarin aan wat de kosten zullen zijn en vermeld je naam. Dit kan je doen als individu/commissie/team/ploeg/genootschap of een combinatie. Hoe beter je idee is uitgewerkt, hoe meer kans je maakt om te winnen. Ideeën kunnen ingeleverd worden tot 1 december 2013. Daarna zal Oud-Saurus beslissen welk idee wint.

Dit is je kans om geld uit te geven wat niet van jou is!

Met rood-witte groet,

Hannah de Vries
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden