|

Invalcoach gezocht: 8 en 9 november

Waarde leden,

Vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober komt burgerroeivereniging de Hoop uit Amsterdam naar het mooie Maastrichtse om een trainingsweekend te houden ter ere van hun lustrum. Hiervoor zoeken zij een handjevol coaches die het leuk zouden vinden een paar trainingen mee te fietsen. Het gaat hier om verschillende nummers, waaronder viertjes en achten die willen trainen op vrijdagochtend en –middag, en zaterdagochtend en –middag. Niet alleen zullen ze je heel dankbaar zijn voor je tijd en moeite, ook zal er een kleine beloning tegenover staan vanuit de organisatie.

Kan je wel op vrijdag, maar niet op zaterdag of vice versa? Dit maakt niet uit! Alle hulp is welkom, ook als je niet beide momenten kan. Kortom, heb je interesse om je coach-skills te verbeteren, vind je het leuk om de Amsterdammers het mooiste roeiwater van Nederland te laten kennen of heb je gewoon (nog) niets te doen? Stuur me dan een mailtje via wedstrijd@msrvsaurus.nl, en dan zal ik je de precieze trainingstijden laten weten!

Met rood-witte groet,

Anna Goldberg
Commissaris Wedstrijdroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden