|

Bus naar feest Asopos

Waarde leden,

zaterdag 26 oktober zullen de Asopos Najaarswedstrijden plaatsvinden. Alle eerstejaars zullen voor het eerst op nationaal niveau het Saurusrood gaan vertegenwoordigen en gaan bepalen wie zich afroeikampioen van Nederland mag noemen. Naast al het spektakel op het water zal ook dit jaar het feestje niet ontbreken. Zodra de laatste boten op Henk de BoWa zijn geplaatst, zal er een bus richting Leiderdorp vertrekken, zodat we bij Asopos de Vliet kunnen laten zien dat Sauriƫrs ook op de kant hun mannetje staan. Onderweg zal er ook gestopt worden om te eten. Om 2:00 in de nacht zal deze bus ons vanaf Asopos terug naar Maastricht brengen. Inschrijven kan tot en met dinsdag 22 oktober op de evenementenregistratie, dit is open voor zowel eerste- als ouderejaars. Uiteraard hoop ik jullie allemaal op en langs het water te zien zaterdag.

Met rood-witte groet,

Tycho van de Meent
Commissaris Competitieroeien en Materiaal h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden